BosselaarTV zoekt business partners

BosselaarTV is het leukste, beste en vrolijkste YouTubekanaal over Sparta Rotterdam. Vóór echte Spartanen, dóór echte Spartanen.

BosselaarTV is in seizoen 2015/2016 ontstaan in De Bosselaar onder de Kasteeltribune.

Om een groter deel van het Spartapubliek bij BosselaarTV te kunnen betrekken en om BosselaarTV te kunnen blijven maken zoek ik samenwerking met echte Spartaanse ondernemers:

€100 STEUN BOSSELAARTV
Je vindt BosselaarTV een sympathiek kanaal en je wilt daar graag de naam van je bedrijf aan verbinden. Je logo komt op op de pagina met BosselaarTV Business Partners op de website van BosselaarTV.

€200 ADOPTEER EEN THUISWEDSTRIJD
De reguliere edities van BosselaarTV worden gemaakt vanuit de gracht voor de Kasteeltribune bij thuiswedstrijden. Jij kunt zo’n editie adopteren bij een thuiswedstrijd naar keuze. Het logo én de naam van je bedrijf komen duidelijk zicht- en hoorbaar in de uitzending. Natuurlijk komt ook het logo van je bedrijf op de pagina met BosselaarTV Business Partners.
(Let op: maximaal twee ondernemers per thuiswedstrijd; wie het eerst komt die het eerst maalt)

€500 ADOPTEER EEN BOSSELAARTV BUSINESS EDITIE
Je bent trots op je bedrijf én op het rood-witte bloed in je aderen. BosselaarTV komt langs om je de ruimte te geven om te vertellen over je bedrijf en je liefde voor Sparta. BosselaarTV deelt deze BosselaarTV Business Editie op social media en stelt het bovendien volledig aan jou ter beschikking. Natuurlijk komt ook het logo van je bedrijf op de pagina met BosselaarTV Business Partners.

INTERESSE?
Neem contact op met Hans Reitzema:
hans@bosselaartv.nl
06-41421830